Winkelcentrum IJburg besloot in 2019 een grondige restyling te ondergaan. Studio Grib ontwikkelde een nieuwe visie en concept voor het winkelcentrum met het thema community. De basis voor de rebranding is het nieuwe logo waarin de verbondenheid van de winkeliers en de klanten zichtbaar wordt.

Om het winkelcentrum een online platform te geven is er een responsive website ontworpen. Voor WIJ ontwikkelden we een eigen fotoconcept waarin de winkeliers en hun producten op een enthousiaste manier centraal staan. Dit fotoconcept is in samenwerking met fotograaf Suzanne Ophof gerealiseerd.
Voor de feestelijke onthulling van de nieuwe identiteit ontwierpen we posters, flyers en een shopper met buttons. De klanten konden de buttons sparen en daarna op de shopper bevestigen.

Gedurende het jaar zijn er verschillende events in het winkelcentrum. Studio Grib denkt mee en ontwerpt de verschillende items en zorgt ook voor de productie begeleiding. Ook voor de decembermaand maakte Studio grib de illustraties en vormgeving van de verschillende events.

You may also like

Back to Top