Voor de bedrijfsruimte voor Iwaarden Artwork is Studio Grib gevraagd mee te denken over de inrichting van de presentatieruimte. 
Iwaarden Artwork is een een innovatief bedrijf. Met hun ervaring en kennis geven zij een perfecte invulling aan de uitdagende wensen van klanten. Hieruit ontstaan de inspirerende creaties. Ze zijn een integere en vakkundige partner voor hun klanten. Betrouwbaar, innovatief met veel kennis en ervaring en nieuwsgierig naar de nieuwste technieken. Ze spelen een onzichtbare maar dienstverlenende rol.
In de natuur bestaat het fenomeen mimicry. Dieren en planten nemen de kleur en identiteit aan van de omgeving of ander organismen, maar blijven van binnen zichzelf. Ze passen zich, gaan op in de omgeving. Ze lijken daardoor onzichtbaar maar ze zijn er wel. Dit is een mooi uitgangspunt voor een beeldconcept voor de ruimtes voor Iwaarden.
Drie voorbeelden van wanden waarbij de concept foto's zijn toegepast.
Mimicry: van onzichtbaar naar zichtbaar. Er wordt een fotografisch beeld opgebouwd door verschillende panelen achter elkaar te hangen. Door de verschillende kleuren, details en raster, geprint op verschillende materialen onstaat uiteindelijk een duidelijk beeld. Een modulair systeem, wat keer op keer opnieuw opgebouwd kan worden. De panelen lijken te zweven in de donkere ruimte en vormen zo een mooi contrast.
Back to Top